Widzę, że nie tylko ja jako pierwsze zdjęcia nowym sprzętem robiłam świnkomAssia_B pisze: No to kilka pierwszych zdjęć aparaciku:
 Nowa klatka jest to teraz czas rozejrzeć się za jakimś kumplem
Moderator: pastuszek
Widzę, że nie tylko ja jako pierwsze zdjęcia nowym sprzętem robiłam świnkomAssia_B pisze: No to kilka pierwszych zdjęć aparaciku:

Ciekawe tylko jak Pieszczoś zareaguje na kolegę bo od zawsze jest sam...
 Ciekawe tylko jak Pieszczoś zareaguje na kolegę bo od zawsze jest sam...A jakie wymiary ma to nowe mieszkanko? Wygląda na sporawe. Ciekawe z czego Pieszczoch się bardziej ucieszy; z nowej klatki czy z kolegiAssia_B pisze:U Pieszczocha szykują się duże zmianyWłaśnie zaczęliśmy budowę jego nowego domku, nie będzie już mieszkał w standardowej klatce, tylko takiej zrobionej przez nas i mam nadzieję, że będzie mu się podobać. Przede wszystkim domek będzie większy od klatki Pieszczocha i ładniejszy, mam nadzieję, ale to już akurat plus dla nas, bo w naszym niedużym pokoju gościnnym klatka średnio się prezentuje. Póki co mamy kuwetę zrobioną z polipropylenu, którą, jak mi się wydaje, Pieszczoch dziś zaakceptował

Teraz Pieszczoch ma klatkę ok 70x45, taką dostaliśmy z Pieszczochem, chcieliśmy większą, a jak zakładamy obecność kolegi to powiększyliśmy do takich rozmiarów, żeby kolega też się zmieścił
 Teraz Pieszczoch ma klatkę ok 70x45, taką dostaliśmy z Pieszczochem, chcieliśmy większą, a jak zakładamy obecność kolegi to powiększyliśmy do takich rozmiarów, żeby kolega też się zmieścił 

Czyli nadzoruje prace budowlane nowej klatkiAssia_B pisze:Świnek póki co zwiedza i ogląda co to się w pokoju dzieje

Na to wyglądaMajka745 pisze:Czyli nadzoruje prace budowlane nowej klatkiAssia_B pisze:Świnek póki co zwiedza i ogląda co to się w pokoju dzieje
 Kierownik budowy się znalazł
 Kierownik budowy się znalazł 

Też się zastanawiałam jak mój Brus zareaguje na "nowego" ale dogadali się od razu, bez problemu
 Też się zastanawiałam jak mój Brus zareaguje na "nowego" ale dogadali się od razu, bez problemu 

Na pewno go podrapię za uchem
 Na pewno go podrapię za uchem 
Na pewno się dogada.Assia_B pisze:Mam nadzieję, ze Pieszczoch tez dogada się kiedyś ze swoim kolegom
 Myślę, że się nawet ucieszy
  Myślę, że się nawet ucieszy  
 Sialalala
 Sialalala  Trzeba odebrać i złożyć
 Trzeba odebrać i złożyć