Widzę, że nie tylko ja jako pierwsze zdjęcia nowym sprzętem robiłam świnkomAssia_B pisze: No to kilka pierwszych zdjęć aparaciku:
Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Co nowego u Pieszczocha :)
-
Assia_B
Dobrze, ze Pieszczoch był wczoraj cierpliwy jeśli chodzi o pozowanie
Co do przyjaciela dla Pieszczocha to chcieliśmy adoptować świniaka, ale niestety się spóźniłam... Jak skończymy budowę domku to zacznę szukać na poważnie
Ciekawe tylko jak Pieszczoś zareaguje na kolegę bo od zawsze jest sam...
Co do przyjaciela dla Pieszczocha to chcieliśmy adoptować świniaka, ale niestety się spóźniłam... Jak skończymy budowę domku to zacznę szukać na poważnie
-
Majka745
A jakie wymiary ma to nowe mieszkanko? Wygląda na sporawe. Ciekawe z czego Pieszczoch się bardziej ucieszy; z nowej klatki czy z kolegiAssia_B pisze:U Pieszczocha szykują się duże zmianyWłaśnie zaczęliśmy budowę jego nowego domku, nie będzie już mieszkał w standardowej klatce, tylko takiej zrobionej przez nas i mam nadzieję, że będzie mu się podobać. Przede wszystkim domek będzie większy od klatki Pieszczocha i ładniejszy, mam nadzieję, ale to już akurat plus dla nas, bo w naszym niedużym pokoju gościnnym klatka średnio się prezentuje. Póki co mamy kuwetę zrobioną z polipropylenu, którą, jak mi się wydaje, Pieszczoch dziś zaakceptował
-
Assia_B
Mieszkanko będzie miało docelowo 100x50 - taka jest nowa "kuweta"
Teraz Pieszczoch ma klatkę ok 70x45, taką dostaliśmy z Pieszczochem, chcieliśmy większą, a jak zakładamy obecność kolegi to powiększyliśmy do takich rozmiarów, żeby kolega też się zmieścił 
Świnek póki co zwiedza i ogląda co to się w pokoju dzieje
Świnek póki co zwiedza i ogląda co to się w pokoju dzieje
-
Majka745
Czyli nadzoruje prace budowlane nowej klatkiAssia_B pisze:Świnek póki co zwiedza i ogląda co to się w pokoju dzieje
-
Assia_B
Na to wyglądaMajka745 pisze:Czyli nadzoruje prace budowlane nowej klatkiAssia_B pisze:Świnek póki co zwiedza i ogląda co to się w pokoju dzieje
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ohhhhh, Pieszczoch jest cudny!!! I wiem, że to już było milion razy napisane - ale czym go przekupiasz, żeby tak pięknie pozował?!?! Moje łobuzy pokazują zadki do aparatu 
Fajnie, że myślisz o koledze dla Pieszczocha, trzymam kciuki! U mnie była podobna sytuacja, też miałam jednego prośka (bo kiedyś miałam jedną świnkę ale ona była wredna dla innych i nie ryzykowałam towarzystwa) ale w końcu wychrumkał sobie kolegę. Uważam, że da się mieć szczęśliwą samotną świnkę, ale z dwiema... to jest dwa razy więcej pisków, podskoków, dwa razy więcej radochy
Też się zastanawiałam jak mój Brus zareaguje na "nowego" ale dogadali się od razu, bez problemu 
Podrap Pieszczocha za uszkiem ode mnie, jest naprawdę śliczny
Fajnie, że myślisz o koledze dla Pieszczocha, trzymam kciuki! U mnie była podobna sytuacja, też miałam jednego prośka (bo kiedyś miałam jedną świnkę ale ona była wredna dla innych i nie ryzykowałam towarzystwa) ale w końcu wychrumkał sobie kolegę. Uważam, że da się mieć szczęśliwą samotną świnkę, ale z dwiema... to jest dwa razy więcej pisków, podskoków, dwa razy więcej radochy
Podrap Pieszczocha za uszkiem ode mnie, jest naprawdę śliczny
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
-
Assia_B
Wiesz, Pieszczoch też często odwraca się tyłem do aparatu albo ucieka, zależy od dnia. Ostatnio chyba zauważył, że cieszymy się z zakupu aparatu i stwierdził "no dobra niech im już będzie, posiedzę chwilkę spokojnie" 
Mam nadzieję, ze Pieszczoch tez dogada się kiedyś ze swoim kolegą
Na pewno go podrapię za uchem 
Mam nadzieję, ze Pieszczoch tez dogada się kiedyś ze swoim kolegą
Ostatnio zmieniony 19 sie 2014, 11:01 przez Assia_B, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Majka745
Na pewno się dogada.Assia_B pisze:Mam nadzieję, ze Pieszczoch tez dogada się kiedyś ze swoim kolegom
-
Assia_B
Tata dzwonił, że na stolarni skończyli moje zamówienie
Sialalala
Trzeba odebrać i złożyć