Amber-White i maleństwa (Warszawa)-rezerwacja dla p.Moniki R
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Amber-White (Warszawa)-REZERWACJA dla Boe
Dziewczynka jakaś jest. Przecież Roksi pisała, że są dwie płcie, ale nie wie w jakich proporcjach 2:1 lub 1:2
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Jest dziewczynka tylko nie wiem która teraz ,dajcie mi ze dwa dni to na 90 % będę wiedzieć która dokładnie.
Mam nadzieję, że Schab w końcu znajdzie miłość swojego życia, dla niej na pewno będzie łaskawszy...nie mogę się doczekać...
szukam towarzyszki dla Fili. jesli będzie jedna dziewczynka do przygarnięcia, to bardzo chętnie chociaż wiszę, że już chyba jest więcej chętnych prawda?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Nie4 martw się, w Warszawie jeszcze co najmniej dwie damy są ciężarne i na dniach się rozsypią
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dla ciebie znajdzie się jeszcze dziewuszka,jak nie z tego miotu to za pare dni będzie u mnie drugi miot i u Porcelli będzie miot,a ja jeszcze jedną podejrzewam o ciąże także nic się nie martw znajdziemy jakieś cudo samiczkowe dla ciebieninjo pisze:szukam towarzyszki dla Fili. jesli będzie jedna dziewczynka do przygarnięcia, to bardzo chętnie chociaż wiszę, że już chyba jest więcej chętnych prawda?
Maluszki dziś najadły się ieczki,karmy,arbuza skubneły ogóra ale im nie smakował.
dziękuję
czekamy więc z niecierpliwością
czekamy więc z niecierpliwością
Dzieciaki rosną bardzo ładnie i nawet mamy nie męczą,te maluchy są wyjątkowe wcale nie skrzeczą jak zwykle maluchy.
Wiadomo co mamy
Różowe-Samczyk o imieniu Orinoco
Zielone-Samczyk o imieniu Luis
Niebieskie-Samiczka o imieniu Edytka tak wymyślił przyszły DS-oczyiście reerwacja dla Nyanyan
Ninio niestety modliłam się żeby była druga dziewczynka,ale niestety się nie udało,ale jak poczekasz pare dni to urodzi moja tymczaska Klementynka i będziesz w pierwszej kolejności do dzewczynki.
Wiadomo co mamy
Różowe-Samczyk o imieniu Orinoco
Zielone-Samczyk o imieniu Luis
Niebieskie-Samiczka o imieniu Edytka tak wymyślił przyszły DS-oczyiście reerwacja dla Nyanyan
Ninio niestety modliłam się żeby była druga dziewczynka,ale niestety się nie udało,ale jak poczekasz pare dni to urodzi moja tymczaska Klementynka i będziesz w pierwszej kolejności do dzewczynki.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt: