Sposób w jaki odeszła był straszny...dlatego choć kocham szczury, nie wie, czy jeszcze się kiedyś zdecyduję...
To było 15-17 lat temu...nadal to przeżywam i nadal mi jej żal, tego w jaki sposób odeszła z tego świata...
Toffi & Duduś [*]
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Re: Albert, Alf i szczurza gromada.
Wiem jaka to trauma bo też miałam samiczki z guzami. Za to samiec odszedł normalnie, tzn. ze starości.
Zważyłam szczurki i Zuzka waży 260g, Majka 160 i od miesiąca nie rośnie. Karłowatość? Poczekamy, zobaczymy. Tośki jeszcze na wagę nie wrzuciłam bo śpi kamiennym snem.
Zważyłam szczurki i Zuzka waży 260g, Majka 160 i od miesiąca nie rośnie. Karłowatość? Poczekamy, zobaczymy. Tośki jeszcze na wagę nie wrzuciłam bo śpi kamiennym snem.
to i u szczurków zdarzają się liliputy?
może to wyrośnięta mysz?

-
- Kontakt:
kleymore pisze:Tosience się zasnęło![]()
Cytuję, bo jest przesłodkie

Faktycznie
...
aż ciężko uwierzyć...! 
W takiej sytuacji możesz być pewna, że zwierzak bezgranicznie Ci ufa i możesz być z tego powodu dumna!

W takiej sytuacji możesz być pewna, że zwierzak bezgranicznie Ci ufa i możesz być z tego powodu dumna!
-
- Kontakt:
Albercik zdrowiej synuś nie rób nam takiego smutku i żałoby po Dudusiu.Masz jeść i cieszyc się życiem
A co się dzieje z Albercikiem?anuleczka pisze:Albercik zdrowiej synuś nie rób nam takiego smutku i żałoby po Dudusiu.Masz jeść i cieszyc się życiem

Widzę, że chłopaki mają jakieś super legowisko - od pastuszka?
-
- Kontakt:
Albercik jest osowiały po odejściu Dudy i mało je, muszę go dokarmiać. Cały czas nawołuje, a Duduś nie przychodzi...
Tak, tak. To legowisko od pastuszka, dzisiaj doszło i Albercik od razu się w nim zaszył.
Zrobiłam dzisiaj Zuzce zdjęcie, jak nadstawia się do miziania.

Tak, tak. To legowisko od pastuszka, dzisiaj doszło i Albercik od razu się w nim zaszył.
Zrobiłam dzisiaj Zuzce zdjęcie, jak nadstawia się do miziania.

-
- Miejscowość: Oświęcim
- Kontakt:
Hmmm...wygląda jak " masz. miziaj pupę"