oni naprawdę z jednej matki nie są? Toż to odbicie lustrzane! Niesamowitość
Moderator: pastuszek
 Ach te hormony
 Ach te hormony  Dzisiaj może puszczę Gonzo na spacerek po pokoju...trochę się wybiega to powinien się wyluzować
 Dzisiaj może puszczę Gonzo na spacerek po pokoju...trochę się wybiega to powinien się wyluzować  Trochę się boję żeby nie było zazdrości jednego o drugiego...Harvey jest bardzo zaborczy i jak widzi, że mam Gonzo na kolanach to mimo, że mój chłopak próbuje go wyglaskać na swoich i tak będzie się pakował do mnie, podskubywał Gonzia a jak ten już pójdzie to dopiero rozkłada się u mnie. Czuję się jakbym miała dzieci
 Trochę się boję żeby nie było zazdrości jednego o drugiego...Harvey jest bardzo zaborczy i jak widzi, że mam Gonzo na kolanach to mimo, że mój chłopak próbuje go wyglaskać na swoich i tak będzie się pakował do mnie, podskubywał Gonzia a jak ten już pójdzie to dopiero rozkłada się u mnie. Czuję się jakbym miała dzieci   

Patrząc na to, że kotka moich rodziców odwiedziny swoich dzieci zaczyna akceptować dopiero po tygodniu...to myślę, że chłopaki jeszcze mają trochę przed sobą
  Patrząc na to, że kotka moich rodziców odwiedziny swoich dzieci zaczyna akceptować dopiero po tygodniu...to myślę, że chłopaki jeszcze mają trochę przed sobą  

męska wersja prawy i lewy
 męska wersja prawy i lewy   
  Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia ale Harvey ma węższy biały pasek na pyszczku i ma białe na czubku głowy a Gonzo nie
 ale Harvey ma węższy biały pasek na pyszczku i ma białe na czubku głowy a Gonzo nie  Do tego Gonzo ma czarny pasek/plamę na ciele, a Harvey ma tylko przeplatany brąz czarnym ;D
 Do tego Gonzo ma czarny pasek/plamę na ciele, a Harvey ma tylko przeplatany brąz czarnym ;D ale przydałyby się jakieś zdjęcia legitymacyjne
 ale przydałyby się jakieś zdjęcia legitymacyjne 
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia