Busia - ostatnia świnka z ferajny, ODESZŁA !

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Re: Busia i Pipi - Juruś[*]

Post autor: Miłasia »

Widać, że dziewczynkom arbuz smakuje, doskonały na upały. Na tych fotkach wyglądają jak siostry :D .
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

atka1966 pisze: Obrazek
Jakie przerażenie w oczach Pipi :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Monalisa
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Monalisa »

Aż tyle zjedzą ? :o Moje to kawałek 2 cm na 2 i maja dosyć. Co innego gdyby to był ogórek, to pewnie Colori zjadłaby 3 kg. :lol:
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
atka1966

Post autor: atka1966 »

jak już się Pipi przekonała, że to jest dobre, to się dołączyła do Busi i wrąbały cały kawałek na raz, aż do skórki i zajęło im to jakieś 10 minut :laugh: potem leżały, jak małe opite baloniki :laugh: szczególnie Busia, która zaczęła obgryzać (już na leżąco) zieloną skórę, ale wtedy już zabrałam resztkę, bo ona nie zna umiaru, mały "basibrzuch" :roll:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

A ile sikania było po takim kawałku arbuza :lol: Nie zrobiły powodzi? :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ale arbuz, wcinają ze smakiem :D
A jak zdrowie Busi? Te kropelki na cysty działają?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
atka1966

martuś pisze:A ile sikania było po takim kawałku arbuza :lol: Nie zrobiły powodzi? :szczerbaty:
ależ powódź była, to oczywiste ! tyle, to mój pies nie sika, co one później :laugh:
Dzima pisze:A jak zdrowie Busi? Te kropelki na cysty działają?
nadal podajemy, kontrola będzie za 2 tyg. jak będę miała kilka dni urlopu (psa też muszę zabrać na bad. krwi) ale Busia nie łysieje więc mam cichą nadzieję, że coś to jednak pomaga :pray:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Dobrze wiedzieć na przyszłość ;) mam nadzieję, że za 2tyg. napiszesz dobrą opinię. :fingerscrossed:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
atka1966

bardzo bym chciała napisać dobre wieści, bo szczerze mówiąc Busia póki co zagrzała miejsca u mnie najdłużej (2,5 roku) i oby podwoiła sobie jeszcze ten czas :pray: może chociaż ten jeden rok będzie spokojny... :pray:
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

atka1966 pisze:bardzo bym chciała napisać dobre wieści, bo szczerze mówiąc Busia póki co zagrzała miejsca u mnie najdłużej (2,5 roku) i oby podwoiła sobie jeszcze ten czas :pray: może chociaż ten jeden rok będzie spokojny... :pray:
Oby podwoiła, a nawet potroiła :D . Dużo zdrówka :fingerscrossed: , pozdrawiam :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”