Busia - ostatnia świnka z ferajny, ODESZŁA !
Moderator: pastuszek
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Busia i Pipi - Juruś[*]
Widać, że dziewczynkom arbuz smakuje, doskonały na upały. Na tych fotkach wyglądają jak siostry
.

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Aż tyle zjedzą ?
Moje to kawałek 2 cm na 2 i maja dosyć. Co innego gdyby to był ogórek, to pewnie Colori zjadłaby 3 kg. 

DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
jak już się Pipi przekonała, że to jest dobre, to się dołączyła do Busi i wrąbały cały kawałek na raz, aż do skórki i zajęło im to jakieś 10 minut
potem leżały, jak małe opite baloniki
szczególnie Busia, która zaczęła obgryzać (już na leżąco) zieloną skórę, ale wtedy już zabrałam resztkę, bo ona nie zna umiaru, mały "basibrzuch" 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale arbuz, wcinają ze smakiem
A jak zdrowie Busi? Te kropelki na cysty działają?

A jak zdrowie Busi? Te kropelki na cysty działają?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

ależ powódź była, to oczywiste ! tyle, to mój pies nie sika, co one późniejmartuś pisze:A ile sikania było po takim kawałku arbuzaNie zrobiły powodzi?

nadal podajemy, kontrola będzie za 2 tyg. jak będę miała kilka dni urlopu (psa też muszę zabrać na bad. krwi) ale Busia nie łysieje więc mam cichą nadzieję, że coś to jednak pomagaDzima pisze:A jak zdrowie Busi? Te kropelki na cysty działają?

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dobrze wiedzieć na przyszłość
mam nadzieję, że za 2tyg. napiszesz dobrą opinię. 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

bardzo bym chciała napisać dobre wieści, bo szczerze mówiąc Busia póki co zagrzała miejsca u mnie najdłużej (2,5 roku) i oby podwoiła sobie jeszcze ten czas
może chociaż ten jeden rok będzie spokojny... 

-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Oby podwoiła, a nawet potroiłaatka1966 pisze:bardzo bym chciała napisać dobre wieści, bo szczerze mówiąc Busia póki co zagrzała miejsca u mnie najdłużej (2,5 roku) i oby podwoiła sobie jeszcze ten czasmoże chociaż ten jeden rok będzie spokojny...