[WARSZAWA] dr n. wet. Marzena Cieciera, "Jatagan"

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
ruby

[WARSZAWA] dr n. wet. Marzena Cieciera, "Jatagan"

Post autor: ruby »

Tutaj dzielimy się opiniami o lek. wet. Marzenie Cieciera.

Obecnie przyjmuje (aktual. 4.12.16):
Przychodnia Weterynaryjna "Jatagan"
ul. Wyspowa 8
03-687 Warszawa
Tel. 22 / 743 05 35
Tel. kom. 501 084 564
nasz adres e-mail: przychodnia_jatagan@op.pl/

Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.

OPINIE FORUMOWICZÓW (przeniesione z tematu "Polecani weterynarze"):
kapuszek pisze:17 maja 2011, 20:13
Polecam w Warszawie - chyba Targówek, ale na granicy z Ząbkami, blisko Łodygowej
Pani doktor jest nie tylko świetnym weterynarzem od psów, kotów, koni (przez długi czas zajmowała się końmi), ale tez świetnie się zna na gryzoniach, królikach - zna się z Kasią Kasprzak i Ania Rzepką, od nich dużo się nauczyła i choć jak sama przyznaje, że nie specjalizuje się w zwierzakach egzotycznych jej wiedza jest rewelacyjna, i wiele zabiegów można u niej wykonać - posiada narzędzia do wglądu do buźki gryzoni. Pod jej opieka są 2 hodowle świnek morskich w okolicy (rasowych). Jest do tego szczerza, otwarta, nie boi się najgorszej prawdy... Polecam w całej rozciągłości...
kapuszek pisze:06 cze 2011, 21:26
Ponownie polecam, dziś mieliśmy drobną korektę zębów trzonowych u jednego z moich tymczasów - niestety pod narkozą, ale jestem pod wrażeniem, bo po pierwsze sam zabieg trwał 5 minut. (pani doktor używa sprzętu protetycznego - elektrycznej polerki do korekcji - użyczonego przez zaprzyjaźnionych dentystów), więc zabieg jest błyskawiczny, a po drugie po 1,5 godziny od wstrzyknięcia usypiacza miałam już w pełni przytomną świnkę (rewelacyjny czas jeśli chodzi o wybudzanie)
paula82

Re: [WARSZAWA] dr n. wet. Marzena Cieciera, Jatagan

Post autor: paula82 »

ja również ze świnkami (i nie tylko) jeżdżę do p. Marzeny. Podpisuję się pod tym co piesze Kapuszek, dodam również, że przychodnia się rozwija mają już m.in. narkozę wziewną dostosowaną do gryzoni. P. Marzena jest bardzo otwartą i szczerą osobą, do tego lekarz z powołaniem, których niestety niewielu. Polecam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mazowieckie”