chyba sprawdza jak jest wysoko
 chyba sprawdza jak jest wysokoGrupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.
Ale zawisła w powietrzu  chyba sprawdza jak jest wysoko

chyba sprawdza jak jest wysokoPyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

anuleczka
Dzima pisze:Ale zawisła w powietrzuchyba sprawdza jak jest wysoko
hahaha bo to taka alpinistka

rzadka sytuacja , kiedy to Aishka leżakuje

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Rzeczywiście rzadka sytuacja, ale jaka cudna chwila   jakby się czas zatrzymał
 jakby się czas zatrzymał  

Bo ona woli odpoczywać w ruchu

jakby się czas zatrzymał
 jakby się czas zatrzymał  
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

anuleczka
Dzima pisze:Rzeczywiście rzadka sytuacja, ale jaka cudna chwilajakby się czas zatrzymał

normalnie szok
 bez komentarza
   bez komentarza 
- 

Foggy
O kurdę... Nieźle Mała leci. W sumie nie taka mała już   

Ale słodycz, jej ubarwienie mnie powala na każdym zdjęciu

Ale słodycz, jej ubarwienie mnie powala na każdym zdjęciu

- 

Zaffiro
Rośnie dziewczyna  A leżakowanie cudowne
 A leżakowanie cudowne  widocznie ona też się kiedyś meczy, a może tusza ją spowolniła
 widocznie ona też się kiedyś meczy, a może tusza ją spowolniła 

A leżakowanie cudowne
 A leżakowanie cudowne  widocznie ona też się kiedyś meczy, a może tusza ją spowolniła
 widocznie ona też się kiedyś meczy, a może tusza ją spowolniła 
- 

anuleczka
Ale jestem zła   Dzisiaj w moim zoologu pojawiło się rodzeństwo skinnów . Brat z siostrą , oczywiście w jednej klatce
  Dzisiaj w moim zoologu pojawiło się rodzeństwo skinnów . Brat z siostrą , oczywiście w jednej klatce   Właścicielka  nie wiedziała , że około dwu miesięczne świnki mogą się już rozmnażać . Ponoć z  zaprzyjaźnionej pseudo hodowli za 300 zł bez rodowodu .
  Właścicielka  nie wiedziała , że około dwu miesięczne świnki mogą się już rozmnażać . Ponoć z  zaprzyjaźnionej pseudo hodowli za 300 zł bez rodowodu .

Dzisiaj w moim zoologu pojawiło się rodzeństwo skinnów . Brat z siostrą , oczywiście w jednej klatce
  Dzisiaj w moim zoologu pojawiło się rodzeństwo skinnów . Brat z siostrą , oczywiście w jednej klatce   Właścicielka  nie wiedziała , że około dwu miesięczne świnki mogą się już rozmnażać . Ponoć z  zaprzyjaźnionej pseudo hodowli za 300 zł bez rodowodu .
  Właścicielka  nie wiedziała , że około dwu miesięczne świnki mogą się już rozmnażać . Ponoć z  zaprzyjaźnionej pseudo hodowli za 300 zł bez rodowodu .- 

boe22
Zauważyłam, że kuweta to ich ulubione miejsce... 

- 

anuleczka
hahaha kilkakrotnie próbowałam ją zlikwidować , ale za każdym razem Aishka narobiła takiego rumoru , że szybko wstawiałam z powrotem . One ją normalnie uwielbiająboe22 pisze:Zauważyłam, że kuweta to ich ulubione miejsce...