Raz na ruski rok(skoro tak lubią), ale na stałe do diety na pewno nie.

Moderator: pastuszek

Maju kupiłam jedną na próbę bo jak Agatka była sama to nawet nie powąchała . Surową jak najbardziejMaja1983 pisze:A dajesz kukurydze na surowo czy gotujesz? sorki, że tak pytam, ale pomyślałam, że może dałabym Lusi na próbę bo w sumie jeszcze takiej kukurydzy nie jadła... tylko taka w karmie chociaż niechętnie
 Zrobiłam na 4 części i dzisiaj dopiero drugi dzień dałam im jedną czwartą tej kukurydzy ale jak mówiłam kukurydza jest kaloryczna .
  Zrobiłam na 4 części i dzisiaj dopiero drugi dzień dałam im jedną czwartą tej kukurydzy ale jak mówiłam kukurydza jest kaloryczna . Na stałe to nie bo jest w ciągu roku bardzo droga ale czasami nie zaszkodzi . Dziewczyny poza tym mają tych różności tyle , że szybko im się nudzi . Ogórek robi furrore tym bardziej , że nie piją obie z poidełkaboe22 pisze:No właśnie- kaloryczna- ja bym świnek kukurydzą za bardzo nie karmiła...są dla nich zdrowsze rzeczy.
Raz na ruski rok(skoro tak lubią), ale na stałe do diety na pewno nie.

)!
 )!Z pewnością jeszcze urośnieboe22 pisze:Pulpecik- a jeszcze pewnie urośnie!
 Dzisiaj skończyła dopiero 3 m-ce i 10 dni . Mam nadzieje , że to będzie gigant świnia
  Dzisiaj skończyła dopiero 3 m-ce i 10 dni . Mam nadzieje , że to będzie gigant świnia   jak to mówisz TY hahaha .
 jak to mówisz TY hahaha .

bez obaw kukurydze tak dam Lusi na próbę i na pewno często jej dawać nie będę
 bez obaw kukurydze tak dam Lusi na próbę i na pewno często jej dawać nie będę 
 Pięknie się rozrasta mała, będzie waga ciężka
 Pięknie się rozrasta mała, będzie waga ciężka 
smacznego LusiuMaja1983 pisze:Kochanego ciałka nigdy za wiele bez obaw kukurydze tak dam Lusi na próbę i na pewno często jej dawać nie będę

Foggy pisze:Po Aishy po prostu widać, że wcinała kaloryczną kukurydzęPięknie się rozrasta mała, będzie waga ciężka