Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
Zaffiro
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.
Apetyczne kluseczki
ale raczej do miziania, a nie jedzenia 
-
boe22
Tu się tak drapię po głowie
- miałaś kiedyś futrzaste?
-
anuleczka
boe22 ,miałam a czemu pytasz? Od futrzastej peruwianki wszystko się zaczęłoboe22 pisze:Tu się tak drapię po głowie- miałaś kiedyś futrzaste?
-
boe22
Tak się zastanawiam. Teraz golaski!
Dla węża! Niech mi ktoś wytłumaczy- jaki jest sens trzymania zwierzaka:
a)który nie jest stadny
b)z którym nie ma kontaktu!!!!??
Wąż powinien żyć w naturalnym środowisku i tylko tam.
P.S. My się zawsze śmiejemy, bo nasz Speedy- z pseudohodowli- miał iść na karmę dla węży: jakby ktoś go do węża wpuścił... no ja nie wiem, kto by kogo zeżarł!!!
Dla węża! Niech mi ktoś wytłumaczy- jaki jest sens trzymania zwierzaka:
a)który nie jest stadny
b)z którym nie ma kontaktu!!!!??
Wąż powinien żyć w naturalnym środowisku i tylko tam.
P.S. My się zawsze śmiejemy, bo nasz Speedy- z pseudohodowli- miał iść na karmę dla węży: jakby ktoś go do węża wpuścił... no ja nie wiem, kto by kogo zeżarł!!!
-
Zaffiro
Jak ja słyszę coś w stylu, że dla węza to mnie normalnie gniew zalewa
delikatnie mówiąc

-
anuleczka
Maju Ty masz gniew w sobie?Maja1983 pisze:Jak ja słyszę coś w stylu, że dla węza to mnie normalnie gniew zalewa delikatnie mówiąc![]()
Ale tak na serio
boe22 zgadzam się z Tobą, dla mnie wąż powinien być tylko w biblii.
Łyse, dla początkującego miłośnika świnek są odpychające,dopóki się nie pokocha samej świnki. Tak było w moim przypadku. Jak szukałam hodowli peruwianek to miałam kłopot , bo każdy do którego dzwoniłam wprowadzał właśnie skinny a rezygnował z peruwianek. Niestety nie umiałam się do nich przekonać. Kiedy zobaczyłam na własne oczy i pogłaskałam, wydały mi się strasznie brzydkie - ale takie piękne.
-
Zaffiro
Myślę, że każdego nawet spokojnego człowieka, kochającego świnki morskie ogarnęła by fala gniewu
nawet nie chce sobie wyobrażać scen świnka i wąż
aż mnie serduszko boli 
-
anuleczka
Jak sobie o tym pomyślę to aż mnie ciarki przechodzą nawet teraz
Wydaje mi się, że wnuczek który odziedziczył hodowle po zmarłej babci chciał się po prostu pozbyć rasowego starego prosiaczka, który nie krył z jakichś nie wiadomych powodów.Władował go do terrarium z wężem i myślał że pozbył się kłopotu. Na szczęście komuś zrobiło się żal prosiaczka i odkupił go za grosze i prosiaczek wylądował w jego sklepie. Traf chciał, że byłam w tym sklepie i zobaczyłam najpierw grzywke na oczach i wpatrujące się ślepka zrezygnowanego zwierzątka a pózniej ... przyszłam do domu i powiedziałam do MŻ tylko nie mów nic Roksanie.Roksana to moja córka
ale, że ciągle o nim myślałam to zadzwoniłam do córki i jej pokrótce opowiedziałam całą historie. Jakie było moje zdziwienie jak po kilku h otwierają się drzwi a w nich stoi moje zapłakane dziecko, wręcz napuchnięte od płaczu i mówi, że przeprasza, że się spóźniła ale właśnie wróca z zoologa. Możecie się domyśleć co było dalej 
-
Foggy
Chyba domyślamy 
Mój pierwszy Świnek też był praktycznie "wyrwany" z paszczy, tyle że krokodyla :/ Trzymanego także w pojedynkę z zoologu. Nie wiem jaki jest sens - "patrzcie wszyscy, mam krokodyla / węża!"? .........
Aishka jakie zakrąglanko uskutecznia!
Mój pierwszy Świnek też był praktycznie "wyrwany" z paszczy, tyle że krokodyla :/ Trzymanego także w pojedynkę z zoologu. Nie wiem jaki jest sens - "patrzcie wszyscy, mam krokodyla / węża!"? .........
Aishka jakie zakrąglanko uskutecznia!