Bo się zarumienięzagli pisze:Marta, ja uwielbiam Twoje zdjęcia!!! Są absolutnie najlepsze!!!
Kromkowe stado świnkowe - pożegnanie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Marta_K
Re: Lucjan,Stefan,Jerzy,Antek,Marian,Ryszard[*],Franciszek[*
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Rozpływam się, zwłaszcza, że widziałam część ekipy na żywo. Pozdrowienia od Turbulencji!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A on co? Ukradkiem chciał przejść przed aparatem nie wcinając się w kadr?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
atka1966
cieszymy się bardzo, wycałować dupki w takim razie
a ja mam prywatę teraz do Lucka...
Lucuś, kochany ty mój prosiaku, pewnie mało cię to zainteresuje, ale donoszę przez grzeczność i pamięć, że twoja 5-letna "dręczycielka", od której cię podstępem uratowałam ponad rok temu (z ciocią Anią) i przekazałam pod opiekę cioci Marcie - zmarła...
dla "Baby Jagi" (a Jadzia miała na imię...)
- mimo wszystko -
ps.
pewnie będzie mnie teraz nawiedzać w snach, bo skłamałam Jej wtedy, że nie przeżyłeś wizyty u weta, ale to było w dobrej wierze, więc bądź zdrów prosiaczku, długo żyj i bądź szczęśliwy ze Stefankiem, zasłużyłeś na to
przyjadę do Was wszystkich, jak tylko Ciotka Marta da mi znać, kiedy w końcu będzie miała chwilkę wolną
a ja mam prywatę teraz do Lucka...
Lucuś, kochany ty mój prosiaku, pewnie mało cię to zainteresuje, ale donoszę przez grzeczność i pamięć, że twoja 5-letna "dręczycielka", od której cię podstępem uratowałam ponad rok temu (z ciocią Anią) i przekazałam pod opiekę cioci Marcie - zmarła...
dla "Baby Jagi" (a Jadzia miała na imię...)
ps.
pewnie będzie mnie teraz nawiedzać w snach, bo skłamałam Jej wtedy, że nie przeżyłeś wizyty u weta, ale to było w dobrej wierze, więc bądź zdrów prosiaczku, długo żyj i bądź szczęśliwy ze Stefankiem, zasłużyłeś na to
przyjadę do Was wszystkich, jak tylko Ciotka Marta da mi znać, kiedy w końcu będzie miała chwilkę wolną
-
Marta_K
dla "Baby Jagi" ode mnie i od Lucka
oby tam gdzie teraz jest o ile jest jakieś "tam" dostrzegła jak idiotycznie postępowała.
A swoją drogą to jestem jej wdzięczna, gdyby nie to jakim był potworem nie miałabym teraz mojego słoneczka Lucusia.
A swoją drogą to jestem jej wdzięczna, gdyby nie to jakim był potworem nie miałabym teraz mojego słoneczka Lucusia.
-
atka1966
no właśnie... niech Jej ziemia lekką będzie... pewnie już spotkała Niunię, która Jej nagadała do słuchu, że właściwie przez Nią Niunia oślepła i miała nieleczone, okropne cysty, a operacji nie przeżyła
teraz Niunia Jej to wszystko uświadamia... te klatki 30 cm, złe karmienie, brak opieki itp
ale dobrze, że chociaż Lucuś, tak strasznie zaniedbany, doznaje teraz miłości ludzkiej i świńskiej bratniej duszy, czyli Stefanka
nie ma tego złego, co by w końcu na dobre nie wyszło...
całuski dla wszystkich prosiaków
ps. za tydzień mam kilka dni urlopu, to może w końcu Was odwiedzę
dam się nawet znowu dobrowolnie obsikać Luckowi
ale dobrze, że chociaż Lucuś, tak strasznie zaniedbany, doznaje teraz miłości ludzkiej i świńskiej bratniej duszy, czyli Stefanka
całuski dla wszystkich prosiaków
ps. za tydzień mam kilka dni urlopu, to może w końcu Was odwiedzę
dam się nawet znowu dobrowolnie obsikać Luckowi
-
Marta_K
Lucek mówi, że będzie grzeczny i że zaprasza 
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt: