Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
odeta89

Re: Prawie 6kg szczęścia&2 tymczasy /Torpeda po operacji

Post autor: odeta89 »

Ooo, ja raczej zwolenniczką podwieszanych sufitów i zmian faktury ścian nie byłam, ale chyba zmienię zdanie :szczerbaty:
Może w docelowym mieszkaniu szarpniemy się na podwieszany sufit :roll:

Super podłoga, genialny kolor, jak będziemy "docelowo" to ściągnę pewnie nazwę koloru od Ciebie !

Ja lubię minimalizm w meblach, sofach, łóżkach, ale z mocnymi akcentami obok, dlatego:
- sypialnia - kolekcja raflo BRW, jedna ściana muślinowy turkus
- salon - jedna ściana długa z tv fuksja, krótsza zgaszona jagoda, reszta szarość, meble mam białe podwieszane z kolekcji BESTA oczywiście Ikea :love:, czarny stół (bez krzeseł na razie), narożnika na razie nie mamy, ale może uda się w niedziele zamówić - oczywiście szary
- kuchnia - caffe late, kolekcja junona BRW wenge + dąb sonoma (nie jest to jakościowo kuchnia na całe życie i docelowo wyglądająca, ale na tę chwilę wystarczy)
- toaleta była już w beżowych kaflach i w sumie mi się podobają,
- przedpokój - ja nie lubię zielonego, ale wybrałam część ścian: plantacja kawy i soczysty kardamon soczysty kardamon
- kanciapa jest biała, bo jest i tak zawalona i koloru by nie było widać :D

Mamy o tyle dobrze, że weszliśmy na zrobione podłogi, toaletę, gładzie, balkon i parapety, sufity... Bo jakbyśmy mieli robić od podstaw-podstaw to porażka, zważywszy, że nasi fachowcy (ojcowie) są z Bydgoszczy.

Zdjęć nie wrzucam, bo zobaczysz sama w październiku :102:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Pokój jest pracownią i gościnnym. Będzie tam biurko, biblioteczka (właśnie ją skręcili :love: ) i kanapa dla gości. Iświniątka moje kochane...

Odeto, ja nie miałam wyboru co do podwieszanych sufitów, mus był, bo blok z płyty...

Meble mam z Agata meble, albo robione na zamówienie... Kuchnia ciemna (meble) jasny blat - i już się użeram z fachowcami, że źle blat - będą zmieniać :idontknow:
odeta89

a masz trzy czy dwa pokoje?
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Wyjściowo były 4, ale przerobiliśmy najmniejszy na jadalnie, łączoną z kuchnią. Więc mam sypialnie, salon i pracownię :ok:
odeta89

pracownię z opcją dziecięcego? :szczerbaty:
faaajnie, mam nadzieję, że jak urodzę świnkoluba to dadzą nam większe mieszkanie (w tej okolicy, w której jesteśmy i chcielibyśmy już zostać są mieszkania 3 pokojowe 67m2 :love: )
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

odeta89 pisze:pracownię z opcją dziecięcego? :szczerbaty:
Chyba z opcją świnkowego pokoju... :szczerbaty:
Jak się kiedyś zdecyduje na dziecko to się będę zastanawiać... Na razie to jest duże mieszkanie dla dwojga Dużych i stada świń :love:
odeta89

:102:

p.s.
temat, o którym tak żywo dyskutowałyśmy dziś znalazł swoje rozwiązanie http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... F140719981
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

odeta89 pisze::102:

p.s.
temat, o którym tak żywo dyskutowałyśmy dziś znalazł swoje rozwiązanie http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... F140719981
Znasz moje zdanie... Współczuję kobiecie :sadness:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ehh.. więcej niż 2 pokoje :love: fajno macie.. na razie świnie muszą ze mną dzielić salon i z resztą potworów.. uczą się życia w społeczeństwie :lol:
Odetko, nie wiem, gdzie szukasz narożnika.. ja kupiłam przez internet, szary i z regulowanymi zagłówkami.. no ja jestem w nim zakochana :szczerbaty: jedna z lepszych rzeczy w salonie (bo meble brw doors choć są śliczne to okazały się.. szajskie :? )
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
odeta89

podoba mi się model w agata meble, z pufami wyciąganymi z boku. ale namacalnie nie widziałam, Mati za wiele prócz tego, że był niezły nie umie się wypowiedzieć. najważniejsze, żeby był twardy.

a może są jakieś salonówki we Wrocławiu? niekoniecznie sieciówki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”