Na pierwszym zdjęciu Pieseł wyglądał na dużego, a tu takie 'skondensowane' że w torbie się zmieściło
Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Foggy
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.
Kurcze, bardoz przypomina mi moje ulubione pekińczyki Marzę o takim czarnuszku pekińskim, ale mnie świnki zbombardowały
Na pierwszym zdjęciu Pieseł wyglądał na dużego, a tu takie 'skondensowane' że w torbie się zmieściło
Świetny zestaw masz w domu, Anulko 
-
anuleczka
Ludzie czasami mylą go z pekińczykiem ale prędzej porównują do długowłosego chihuahuaFoggy pisze:Kurcze, bardoz przypomina mi moje ulubione pekińczyki Marzę o takim czarnuszku pekińskim
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Piesek wygląda jak mały pomeranian. To na pewno nie jest pomeranian?
Moje sąsiadki powyżej i poniżej mają po dwa pomeraniany i nie są to spokojne pieski
. Bardzo żywiołowe, silne i skoczne, potrafią być jazgotliwe, są humorzaste - wielu osób w ogóle nie akceptują. Mnie akurat bardzo lubią
.
Moje sąsiadki powyżej i poniżej mają po dwa pomeraniany i nie są to spokojne pieski
-
anuleczka
W rodowodzie ma szpic mały. Są dwie odmiany szpiców. Miniaturowy to pomeranian i szpic mały. Niczym się specjalnie nie różnią od siebie tylko wielkością i wagą. To są nie znaczne wahania.Szpic mały jest ciut wyższy na nóżkach. Tylko kynolog widzi różnice.Przyznam,że szatę ma od pomeraniana to się nazywa chyba typ amerykański. Te z szatą niemiecką mają mniej włosów.Jeśli chodzi o szczekliwość to nie wiem jakim cudem ale mój jest bardzo cichutki i mało kłopotliwy.Może to zależy od charakteru? aha te wystawowe z tego co wiem nie mogą być agresywne bo są wtedy zdyskwalifikowane
a może przez to, ze jest wysterylizowany? nie wiem nigdy się nad tym nie zastanawiałam 
-
Foggy
Uwielbiam zwierzęta przywiązujące się tylko do swojego właściciela / rodziny. Najlepsze charaktery. Nie to co piesek z mojego rodzinnego domu - Greta ( w sumie to od miesiąca mówię na nią Pani Pieseł
) - jak złodziej by się włamał do domu, to by się ucieszyła, że ma towarzystwo. Ale co jak co, w życiu tak sympatycznego pieseła nie widziałam : ) A jest to już trzeci staffik angielski, z którym mam przyjemność 'życiowo' przebywać.
Także jestem przekonana, że charakter robi swoje, rasa daje 'tylko' jakieś podwaliny osobowości.
Także jestem przekonana, że charakter robi swoje, rasa daje 'tylko' jakieś podwaliny osobowości.
-
Nejvii
Mi się marzy border collie. Raczej pozostanie w kategorii marzeń nie spełnionych... przynajmniej teraz, kiedy mam już dwa psy. Zdecydowanie wolałabym mieć jednego na chwilę obecną i podobnie jak Ty, więcej nie zdecydowałabym się na te rasy. 
-
kleymore
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
A mi się marzy grzywacz chiński 
-
anuleczka

Zdjęcie z serii "znajdź mnie "

Aishka trochę wysmarowana fioletem
-
Zaffiro
Fajna kompozycja - świnki + ten kocyk
Aisha i Agatka mogą wtopić się nieco w tło