SUPEŁEK I KRECIK - W DOMU STAŁYM :)
Moderator: silje
Re: Supełek&Krecik - dwa młode samczyki szukają domu![Warsza
PchłaSzachrajka, sprawdź w pierwszym poście adres opiekuna świnek i napisz pw do tej osoby.
Dziękuje za odpowiedź, poszło PW
Zdjęcia chłopców:
Krecik:
Supełek:
Wstawione na prośbę mariia, robione przez nią
Krecik:
Supełek:
Wstawione na prośbę mariia, robione przez nią
Re: Supełek&Krecik -wstępna rezerwacja-[Warszawa]
Supełek jest śliczny. Przypomina mi trochę moją poprzednią świnkę, tylko na razie jest dużo mniejszy i nie ma łysego placka na głowie. Mam nadzieję, że dogada się z Tusiem.
Supełek jest wstępnie zarezerwowany ALE z KRECIKA zwolniła się rezerwacja, więc jest cały czas DO ADOPCJI.
Przypominam KRECIK jest ślicznym coraz większym świniaczkiem, który ma wszystkie łapki czarne, czarne uszka i czarnawy nosek.
Aktualnie szaleją razem w klatce lub śpią, albo...jedzą! Są niezwykle grzeczne, nadal lekko dzikie ( dlatego konieczny jest dom stały dla nich!). Supełek widocznie dominuje i stara się "ustawiać" KRECIKA....ale KRECIK nie daje się tak łatwo:)
niebawem wstawię zdjęcia- rosną baaardzo szybciutko:P
Przypominam KRECIK jest ślicznym coraz większym świniaczkiem, który ma wszystkie łapki czarne, czarne uszka i czarnawy nosek.
Aktualnie szaleją razem w klatce lub śpią, albo...jedzą! Są niezwykle grzeczne, nadal lekko dzikie ( dlatego konieczny jest dom stały dla nich!). Supełek widocznie dominuje i stara się "ustawiać" KRECIKA....ale KRECIK nie daje się tak łatwo:)
niebawem wstawię zdjęcia- rosną baaardzo szybciutko:P
Może warto w tytule wątku napisać coś w stylu "Supełek [rez] & Krecik [wolny]" żeby była jasność Tak samo w pierwszym poście
Ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia!
Ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: SUPEŁEK I KRECIK - WSTĘPNA REZERWACJA [warszawa]
Co z chłopakami?
Chłopcy rosną, są coraz więksi i bardziej energiczni:) Krecik zdecydowanie bardziej odważny i ciekawski! Ale oba świetnie się ze sobą dogadują i razem bawią- aż miło popatrzeć. Wizyta przedadopcyjna już w te wakacje, a jak dobrze pójdzie to przełom sierpnia-wrzesnia będą w nowym, stałym domu:)!
Zdjęcia przystojniaków:
Prawda, że chłopcy są cudni?
Prawda, że chłopcy są cudni?