Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Nala i Nutka

Post autor: martuś »

ANYA pisze:Probuje Lewisa nauczyc, ale on jeszcze nie kuma, ze musi mi caly na reke wejsc. Staje dwiema lapkami i mnie podgryza zeby go wyjac juz.
Z czasem zadek tez będzie wsadzał :szczerbaty: Świnki mniej się stresują przy takim wyjmowaniu bo wchodzą same, wielkie ręce nie "latają" na świnką dzięki czemu nie kojarzą wyjęcia z klatki z atakiem drapieżnego ptaka (coś wielkiego mnie łapie a później unosi do góry) - sama bym się bała :szczerbaty: A tak to prosiaczek sobie stoi łapkami na naszej dłoni i nawet nie wie, że się go podnosi 8-)
Obrazek
Madzior

Post autor: Madzior »

może żarciem zaczne swoje przekupywać, żeby właziły na ręce... Bo mi też jest przykro, że uciekają przede mną, niewdzięcznice małe :(
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Jakie jesteśmy piękne, wykąpane i pachnące :love:
Aktualizacja WPA
Obrazek
Wiktoria

Post autor: Wiktoria »

Piękne są :love:
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Nutka stwierdziła, że niedokładnie myjesz - ona potrafi lepiej :laugh:

Moje dziewczyny na rękę nie włażą - czekają w klatce aż je wyjmę, albo pod klatką jak chcą wrócić. Moje ręce = trawka, żarcie, spacerek. Kto by uciekał? :neener: Tylko Tusia czasami jeszcze zwiewa.
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
ANYA

Post autor: ANYA »

Martus chcialam Ci powiedziec, ze podpatrzylam jak bierzesz dziewczyny na rece i stwierdzilam, ze ja zle rece podstawiam Lewisowi. Zrobilam tak samo jak Ty i Lewis mi pieknie wchodzi na rece. Tylko musze mu druga podstawic bo na jedna reke sie nie zmiesci. Twoje filmiki sa edukacyjne :ok:
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Cieszę się :D U mnie też nie bardzo się mieszczą na jedną rękę więc z reguły biorę je na dwie. Ale jak widać na filmiku Nala stwierdziła, że na jedną też się zmieści :neener:
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Uwaga, uwaga! :D Pragnę ogłosić dzisiejsze wyniki ważenia dziewczyn:
-Nala 1209g (05.08 było 1237g)
-Nutka 1101g (05.08 było 1124g)
Chyba zdjęcia na wadze pomogły i dziewczyny wzięły się za siebie :szczerbaty:

A teraz trochę muszę się na nie poskarżyć :nono: Dzisiaj obie poszalały w nocy :nono: Jak na złość dwie dostały rujkę w nocy - Nala wieczorem już zaczynała terkotać a Nutka dopiero nad ranem. Co to się w nocy działo :glowawmur: Kwiiiiiik, kwiiiik, trrrrrrrrrrrrrr, trrrrrrrrrrr, kwiiiiiik, kwiiiiik a nad ranem ćwiiiiiiir, ćwiiiiiir. No zwariować można z tymi babami :glowawmur:
A teraz odsypiają nocne szaleństwa :levitation:
Obrazek
Madzior

Post autor: Madzior »

Martuś, ja to przeżywam ze swoimi pannami. Co chwila ktoraś ma ruje, a że ruja tak co ok. 3 tygodnie występuje, panienek mam także 3, więc raptem kilka dni w miesiącu mam spokoju :szczerbaty:

Gratulujemy zbicia z wagi, do czego dążyłaś. Ja i tak lubię dorodne świnki :love: Zrób jakąś sesję typu "before&after" tego typu:
http://beforeandafterweightloss.tumblr.com/
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Oj to muszą jeszcze dużo zrzucić żeby im takie zdjęcia porobić :lol: Po nich nic nie wiedać bo to tylko kilka gram ale na wadze mogę wstawić :szczerbaty:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”