Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
elka_w

Re: Nala i Nutka

Post autor: elka_w »

Super filmiki :D szkoda że bateria padła, bo akcja się rozkręcała :szczerbaty:
Super fotogeniczne panny :love:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzisiaj dziewczyny odwiedziły domowe SPA :D Była kąpiel i obcinanie pazurków ;) Teraz są czyste, mięciutkie i pachnące :love:
Obrazek

Nucia stwierdziła, że po kąpieli jest jeszcze brudna :szczerbaty:
Obrazek

Nalcia i jej zdziwiona mina :szczerbaty:
Obrazek

Moja kochana Klusia :love:
Obrazek

Szachownica z dedykacją dla Madzior :buzki:
Obrazek

Komuś się przysnęło :szczerbaty:
Obrazek

Słodki pysio
Obrazek

Tak się kończy jak dziewczynom podstawię rękę - grubas nie zmieści się na jedną dłoń ale włazi i nikogo nie pyta o zdanie :szczerbaty:
http://www.youtube.com/watch?v=8uwf8Udc ... e=youtu.be

Spacer
http://www.youtube.com/watch?v=nKgKpun8 ... e=youtu.be

Pozdrawiamy wszystkich zaglądających na nasz wątek :buzki:
Obrazek
Madzior

Post autor: Madzior »

Moja kochana szachowniczka :love:
Słodkie są te Twoje bambaryłki. Fajnie, jak próbuje wejść na dłoń - moje to jak widzą dłoń, to uciekają gdzie pieprz rośnie ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Moje idolki! ;) Zauroczyły mnie tym jak na rękę wchodzą :love: Ale "spacerek" trochę krótki, musiałabyś nakręcić całą serię
"Z kamerą wśród świń" :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Spacerek krótki bo była końcówka baterii i tylko na tyle starczyło :idontknow: A one tak zawsze włażą :szczerbaty: Nic nie można koło nich zrobić bo już pakują się na rękę :szczerbaty:

A tutaj znalazłam filmik z zeszłego roku http://www.youtube.com/watch?v=nT1_Zd7TjIA ;)
Obrazek
Madzior

Jak je tego nauczyłaś? :) U mnie Fiona najbardziej napiera do ręki z jedzeniem, ale już żeby wlazła wyżej, to rezygnuje ;) I tak wie, że dostanie papu, wiec po co się starać ;)
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

U mnie jest trochę inaczej bo panny nie mogą same wyjść z klatki. A że bardzo lubią łazić po mieszkaniu to kojarzą moją rękę z wyjściem ;) Podkładam ręce po świnki więc one odruchowo wkładają przednie łapki - na początku trzeba im pomóc i wsadzać zadek :szczerbaty: Dość szybko załapują o co chodzi i później już same wskakują - o tak: http://www.youtube.com/watch?v=DW7QxO59cI8 . Nucia po tygodniu bycia u mnie nauczyła się wskakiwać na rękę ;) A na tym filmiku nie może się już doczekać i robi słupka :szczerbaty:
One jak widzą, że rozkładam ich koc i poduszki to robią siku i czekają w kolejce (pierwsza wychodzi Nala a później Nutka) żeby je wziąć :szczerbaty: Takie mam kochane misie :love:
Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Sliczne sa Twoje panny i ten fiolecik im pasuje do mordeczek :buzki:
Fajnie dziewczyny wskakuja Ci na reke. Probuje Lewisa nauczyc, ale on jeszcze nie kuma, ze musi mi caly na reke wejsc. Staje dwiema lapkami i mnie podgryza zeby go wyjac juz.
dominika_b

Post autor: dominika_b »

:o Niedość, że śliczne to jeszcze takie mądre :love:
Madzior

Jezu, ale słodko! Przekochane futerka! :love: Cudowne, kochane, słodkie - totalnie odmienne od moich swawolnych warchlaków :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”