Będzie 7 zmiana
 Będzie 7 zmiana  u mnie była tylko zmiana wystroju klatki,piętro dochodziło i odchodziło, a u Ciebie wystrój jest podobny zmienia się klatka
  u mnie była tylko zmiana wystroju klatki,piętro dochodziło i odchodziło, a u Ciebie wystrój jest podobny zmienia się klatka  Zagroda miała prawie 150cm i wtedy panowała zgoda między Fifi i Zosią?  Za pokój między babami
    Zagroda miała prawie 150cm i wtedy panowała zgoda między Fifi i Zosią?  Za pokój między babami   

Moderator: Pulpecja
 Będzie 7 zmiana
 Będzie 7 zmiana  u mnie była tylko zmiana wystroju klatki,piętro dochodziło i odchodziło, a u Ciebie wystrój jest podobny zmienia się klatka
  u mnie była tylko zmiana wystroju klatki,piętro dochodziło i odchodziło, a u Ciebie wystrój jest podobny zmienia się klatka  Zagroda miała prawie 150cm i wtedy panowała zgoda między Fifi i Zosią?  Za pokój między babami
    Zagroda miała prawie 150cm i wtedy panowała zgoda między Fifi i Zosią?  Za pokój między babami   

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia 
  Planuję dobudować piętro nad klatką ale zobaczymy jak to wyjdzie.
  Planuję dobudować piętro nad klatką ale zobaczymy jak to wyjdzie.

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Jak tylko wrócimy z wakacji pokażę nasze dzieło
 Jak tylko wrócimy z wakacji pokażę nasze dzieło  

)
 )

)
 ) Ja już nie mam pomysłu jak przerobić mieszkanie moich chłopaków...
 Ja już nie mam pomysłu jak przerobić mieszkanie moich chłopaków... Obecnie chłopaki mają na wybiegu granulat zamiast mięciutkich materiałów
 Obecnie chłopaki mają na wybiegu granulat zamiast mięciutkich materiałów