W końcu powiększyłam Szkatułe wybieg na ogrodzie, ale nie doceniła tej przestrzeni tylko uwaliła się w legowisku i zajada się trawą i mleczami. Zdjęcia wieczorem
Proszę! Prawdziwy wysyp zdjęć! To jak Gwiazda w środku lata
Najpierw chciałabym polecić Wszystkim świnko-zawieszki, które wykonuje Arashi. Są przepiękne! Wczoraj doszła do mnie paczka.
Jedna brązowa i jedna czarna, czarną świnkę zawiesiłam przy telefonie i dopiero zauważyłam, że jej zdjęcia tym telefonem nie zrobię ale wygląda podobnie
Wybieg jest teraz 2razy większy:
Jeszcze w tunelu muszę nabobczyć Głaszcz! Powiadam! Co tak krótko?! Siema kocie! Wypuść mnie to ci najsmaczniejszego boba odpalę
Specjalnie dla elki_w, która ostatnio zaprezentowała się nam w wątku swoich przystojnych Panów, dodam swoją papę
Swoich zdjęć mam mało, bo przeważnie to ja robię innym zdjęcia, a po za tym wychodzę zawsze jakaś przetrącona
Jej jaka ty słodzinka śliczna jesteś mam słabość do rudych włosków (moja córeczka jest złotowłosa).
Dzima więcej swoich fotek i to już PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE !!!!!!!
Ha ha ha ha ja nie jestem fotogeniczna, ale Ty A zdjęcia z wakacji nie zawsze nadają się pokazania
Włosy nie są takie typowe rude, w sumie to nie wiem...jasny odcień brązu na doopce Szkatuły