Imię świnki: Karol
Wiek świnki: około 1,5 roku
Płeć świnki: samiec
Adopcyjny numerek świnki: 1439
Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo: Katrin86, Słupsk
Historia zwierzęcia, przebyte choroby: z tego co się dowiedziałam od osoby, u której tymczasowo przebywał Karol, to świnka jest zdrowa. A tak się przedstawia, mniej więcej, jego historia: przez całe swoje dotychczasowe życie nie miał kolegi ze swojego gatunku, a gdy jego pani zaczęła się szykować do stałego zamieszkania na obczyźnie dała Karola pod opiekę babci, a ta z kolei chciała pozbyć się go, pytając sąsiadów z ogródków działkowych. Szczęśliwym trafem wzięła go osoba wymieniona na samym początku opisu i po pewnym czasie trafił do mnie.
Informacje dot. diety:
Nie wiem, jaką karmę dostawał Karol w swoim byłym domu, ale przyjechał z tym co dostawał pod opieką osoby, która go uratowała i będę próbowała przestawić go na CN, z warzyw ładnie zjada marchewkę, ogórka i pomidora - tyle mu na razie dałam, do tego oczywiście sianko.
Stan do adopcji: pobiegł za TM 28-08-2014
Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW, e-mail: katrin860103@gmail.com lub tutkajkatarzyna@yahoo.co.uk
Kto wydał zgodę na założenie wątku: Cynthia

Trzymamy kciuki za super domek
 Trzymamy kciuki za super domek  

, całe życie był sam.
 , całe życie był sam. ale żeber nie czułam, nie wie co to wybieg, nie wiem czy uda mi się nuczyć go tego.
  ale żeber nie czułam, nie wie co to wybieg, nie wiem czy uda mi się nuczyć go tego.