ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

odeta89

Re: ஜkrólewna Brunia&królewicz Tango, król Marek&giermek Mik

Post autor: odeta89 »

dortezka, uwierz, że jakbyś chciała go przygarnąć to jestem w stanie ciachnąć go na swój koszt, a TŻ Ci go przywiezie, bo mnie świnia do pasji doprowadza. mu wśród lasek byłoby dobrze, ale większej ilości.
ANYA

Post autor: ANYA »

odeta89 pisze:dortezka, uwierz, że jakbyś chciała go przygarnąć to jestem w stanie ciachnąć go na swój koszt, a TŻ Ci go przywiezie, bo mnie świnia do pasji doprowadza. mu wśród lasek byłoby dobrze, ale większej ilości.
Jedna mu nie wystarczy?

A co do swinek, ktore boja sie wlasnego cienia to posiadam jedna na stanie :nie_powiem:
odeta89

Post autor: odeta89 »

nie, bo próbuje ją dominować niepotrzebnie. myślę, że powinien być w stłamszonym środowisku :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ojj po paru dniach u nas to on nosiłby spódnicę w tym stadzie :szczerbaty: Mam 6 niewyżytych bab.. które gwałcą nie nawzajem (szczególnie gwałci inne Fifi.. to tak do ANYA żeby się zastanowiła za kogo chce wydać Diabełka :szczerbaty: )
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

dortezka pisze:ojj po paru dniach u nas to on nosiłby spódnicę w tym stadzie :szczerbaty: Mam 6 niewyżytych bab.. które gwałcą nie nawzajem (szczególnie gwałci inne Fifi.. to tak do ANYA żeby się zastanowiła za kogo chce wydać Diabełka :szczerbaty: )
Fifi gwalci wszystkich? to tak jak Diabelek. Myslisz, ze dlaczego ma tak na imie. No niezla parka by z nich byla. Dwa takie ziolka razem :laugh:
boe22

Post autor: boe22 »

ANYA pisze:
dortezka pisze:ojj po paru dniach u nas to on nosiłby spódnicę w tym stadzie :szczerbaty: Mam 6 niewyżytych bab.. które gwałcą nie nawzajem (szczególnie gwałci inne Fifi.. to tak do ANYA żeby się zastanowiła za kogo chce wydać Diabełka :szczerbaty: )
Fifi gwalci wszystkich? to tak jak Diabelek. Myslisz, ze dlaczego ma tak na imie. No niezla parka by z nich byla. Dwa takie ziolka razem :laugh:
Ja bym się obawiała, że się [cenzura] na śmierc... :lol:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Piękna ta Brunia :love:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

boe22 pisze:
ANYA pisze: Fifi gwalci wszystkich? to tak jak Diabelek. Myslisz, ze dlaczego ma tak na imie. No niezla parka by z nich byla. Dwa takie ziolka razem]
Ja bym się obawiała, że się [cenzura] na śmierc... :lol:
:rotfl:
jakby nie było.. przyjemna śmierć.. :rotfl:
ok koniec :nie_powiem: bo zaraz wątek będzie od +18 :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

dortezka pisze: ok koniec :nie_powiem: bo zaraz wątek będzie od +18 :szczerbaty:
Przecież świnki szybciej są dorosłe. To będzie pierwszy wątek +6 miesięcy :laugh: :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima pisze:
dortezka pisze: ok koniec :nie_powiem: bo zaraz wątek będzie od +18 :szczerbaty:
Przecież świnki szybciej są dorosłe. To będzie pierwszy wątek +6 miesięcy :laugh: :laugh:
Czy to wszystko sie dzieje bo jest wiosna i duzy dostep do trawki, czy wczesniej nie zauwazylam, ze trafilam na forum wariatkowa :nie_powiem:
Zablokowany

Wróć do „In Memoriam”