Rozczochrany Twister już w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Zawilek

Re: Rozczochrany Twister - w drodze do DS

Post autor: Zawilek »

chłopaki sami weszli do jednej klatki ;) jest spokojnie, więc myślę, że bd ok ;) Twister leży w hamaku, chyba przypadł mu do gustu, a Szogun chodzi i go nosem od spodu drażni :D może wykąpać go w Nizoralu? Bo tych punkcików jest sporo, a w jego kłaczkach je znaleźć graniczy z cudem :D
P.S. On potrafi pić z poidełka? Bo mam wrażenie, że nie pije nic :/ z poidełka nie znika, a z paluszka wodę zlizywał jak coś słodkiego ;)
boe22

Post autor: boe22 »

Mam 4 stałe świnki, z czego jeden nie pije praktycznie wcale, przez 2,5 roku dwa razy go widziałam przy poidełku i to dwa lizy i koniec! Jeden wypija poidełko dziennie. Świnki są różne, nie trzeba się niepokoić. Może taki po prostu jest, nie pije, bo nie! :lol:
Zawilek

Może tak :D bo Szogun jakieś 300ml dziennie robi :P a później z rąk ucieka, bo musi na stronę :D
boe22

Jeżeli dostaje soczyste świeże, to może woda ze świeżego mu wystarcza. Prośki mają różne potrzeby i gusta! :D
Zawilek

Wcina ogórka aż mu się kudłate uszka trzęsą :D
boe22

A no widzisz- ogór- sama woda prawie! :D Może więcej nie potrzebuje!
lovelymary
Miejscowość: Kostrzyn
Kontakt:

Post autor: lovelymary »

Tak u mnie chłopak pił z poidła aż miło. Co do hamaczka to oczywiście, że uwielbia. Wg mnie hamak to jest must have każdej klatki, bo jeszcze nie zdarzył mi się prosiak który by go nie lubił a pozycje które prosiaki na hamakach przybierają są czasami bardzo komiczne. Co do nizoralu to możesz go wykąpać ale bardzo uważaj na główkę.
Ważne sprawy kierować na pw lub tel
Zawilek

Wiem, wiem bd bardzo ostrożny :) ogólnie maluch chyba już się dobrze czuje, bo wchodzi do klatki, wychodzi biega skacze, a teraz leży w domku z Szogunem buźka w buźkę i odpoczywają po szaleństwach, ale jak teraz śpią tzn, że w nocy bd dwa szatanki :twisted:
lovelymary
Miejscowość: Kostrzyn
Kontakt:

Post autor: lovelymary »

Ja to w ogóle czasami mam wrażenie jakby świnki prowadziły nocny tryb życia :twisted:
Ważne sprawy kierować na pw lub tel
boe22

Re: Rozczochrany Twister już w DS

Kiedyś spałam w świńskim pokoju, szybko się jednak przeniosłam ze spaniem do drugiego... jakiś horror! Utut wręcz się cieszy, że ktoś jest w pokoju i może nie dać mu spać. Śpię obok to cisza, jak śpię w świńskim pokoju, to nagle: jedzenie CN, gryzienie budy, mustnagowanie... :?: :!: sadyści...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”