♥pusty chlewik♥ [*]Daisy,Lola,Lucy & Yeti[*]
Moderator: pastuszek
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: ♥Lola♣Lucy♠Daisy♦Yeti♪
Sadzicie ,ze papka bananowa jest wystarczajaco sycaca jako posilek (jeden z wielu innych)dla niejedzacej swinki,czy cos innego, bardziej wartosciowego
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Ja bym jechała do lecznicy i domagała się prześwietlena i badań kwi.
Nie ma na co czekać....
Nie ma na co czekać....
Daj jej banana bo są bardzo tuczace. Płatki owsiane tez możesz jej dawać wymieszane z ziołami.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Zmiel jej ulubioną karmę, dodaj do tego banana, płatki owsiane i ew. wody jak będzie za gęsto. Karmel mi na takiej papce (czasem banan a czasem inne warzywko) trzymał wagę.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Jeśli nie dostaniesz Critical Care, kup jej kaszkę bezmleczną - może jest u was Nestle Sinlac. Jest smaczny i tuczący.
Biedna Yetusia. Trzymajcie się, i żeby wreszcie jakiś mądry wet dał jej jakieś skuteczne leki!
Biedna Yetusia. Trzymajcie się, i żeby wreszcie jakiś mądry wet dał jej jakieś skuteczne leki!
Matko.. Nie masz jakiejś innej lecznicy, gdzie można by zrobić potrzebne badania, a wyniki pokazać Michaelowi?
Trzymajcie się, dacie radę. Yeti

Trzymajcie się, dacie radę. Yeti

Przepisanie Yeti wiaze sie z oczekiwaniem na przeslanie jej historii,a to znowu opóźnia,bo bez tego oni nie beda wiedzieli co jest,bylo,itp.Michael to swietny lekarz,ale nie maja rtg w chwili obecnej.Bede Yeti podtzrymywac jak tylko dlugo sie da, pomyslalam sobie teraz,ze dziwne,ze ona zaczela mi podchorowywac zaraz po odejsciu Loli,ciagle cos nie takDropsio pisze:Matko.. Nie masz jakiejś innej lecznicy, gdzie można by zrobić potrzebne badania, a wyniki pokazać Michaelowi?
Trzymajcie się, dacie radę. Yeti![]()
![]()
Przeciez nie musisz jej zmieniac weta,wystarczy gdzie indziej wykonac badanie rtg i przyniesc do weta prowadzacego,skoro swinka jest w zlym stanie a on takiego zrobic nie moze,wedlug mnie powinien sam cos takiego zasugerowac.
Jesli swinka jest w takim stanie jak piszesz,moze nie doczekac przyszlego tygodnia to raz, a dwa jesli poczekasz jeszcze tyle czasu to moze sie okazac,ze bedzie za slaba na operacje.
Czekanie i ladowanie lekow praktycznie ``na slepo`` na pewno jej nie pomoze tym bardziej,ze widzisz,ze nie ma poprawy.
Jesli swinka jest w takim stanie jak piszesz,moze nie doczekac przyszlego tygodnia to raz, a dwa jesli poczekasz jeszcze tyle czasu to moze sie okazac,ze bedzie za slaba na operacje.
Czekanie i ladowanie lekow praktycznie ``na slepo`` na pewno jej nie pomoze tym bardziej,ze widzisz,ze nie ma poprawy.
anka, ja doskonale wiem, dzwomilam do weta, jutro wracamy,porozmawiam z nim jaka jest sytuacja, bo ona zwyczajnie nie dozyje przyszlego tygodnia.