Rozumiem . Były to pierwsze MOJE zwierzaki miałam wtedy 5 lat.pomoc.chomikom pisze:Wierzę, ale to niestety nie dowodzi o niczym, oprócz OGROMNEGO fartu... Chomiki syryjskie w wieku ok. dwóch miesięcy posiadają już silny instynkt terytorialny, i nawet matka zaczyna traktować swoje młode jako konkurencję i je przepędza. Zazwyczaj trzymanie dwóch dorosłych chomików syryjskich w jednaj klatce (nawet bardzo dużej) kończy się... mocnymi obrażeniami i śmiercią jednego lub obu osobników. Więc... lepiej nie próbowaćKlaudia pisze:Serio mówię nie gryzły się byli to bracia syryjscy.
Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Klaudia
Re: Gagat, Nadia, Baccara ❤ moje kochane nie-świnki :P
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Gdzie go tam trzymasz - w szafie ?pomoc.chomikom pisze: mam jeszcze narzeczonego, ale on nie należy ani do rodzaju Mesocricetus ani Phodopus, więc pominę
-
podrik
Nie, ma łózko... koło wybiegu dla chomikówpastuszek pisze:Gdzie go tam trzymasz - w szafie ?pomoc.chomikom pisze: mam jeszcze narzeczonego, ale on nie należy ani do rodzaju Mesocricetus ani Phodopus, więc pominę
Jednak wystarczy nie mieć tyle szczęścia i wtedy przezywa się coś takiego (temat założony dziś na forum): http://forum.e-chomik.pl/topic/12596-ku ... -chomikow/Klaudia pisze:Rozumiem . Były to pierwsze MOJE zwierzaki miałam wtedy 5 lat.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Chomiki to tak ładnie jedzą a Stefan po arbuzie wyglądał jak wygłodniały wilk po rozszarpaniu owieczki 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Śliczne chomiki, aż mi się mój Franklin przypomniał, muszę poszukać czy mam jakieś jego zdjęcia
a historia z linku wyżej straszna...też miałam różne przeboje z Franklinem, ale żeby trzymać dwa chomiki razem??!! 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Zajączek
Śliczne maleństwa
Baccara chyba najbardziej mi się podoba, ale Nadia jest najzabawniejsza- ma takie ,,brwi", że wygląda jakby cały czas coś knuła
a potem dopiero przeczytałam, że to arbuz 
jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to przez chwilę myślałam, że on jakieś mięso jeChomiki to tak ładnie jedzą
-
podrik
Ależ oczywiście, że jemy mięso! wszak chomiki to wszystkożercy i potrzebują białka zwierzęcego.Zajączek pisze: jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to przez chwilę myślałam, że on jakieś mięso jea potem dopiero przeczytałam, że to arbuz
'Pobłogosław Panie ten posiłek.....'

'...na który zaraz się rzucę!'

'mmmmm.... pycha mięsko!

Najbardziej lubimy gotowanego bez przypraw kurczaka, ale psie chrupki czy puszka też są OK. Nie najgorsza jest tez zawartość mięsnego słoiczka dla niemowlaka. Dostajemy też suszone owady (kiełże, świerszcze, mączniki i krewetki), ale to raczej tylko Nadia w nich gustuje i czasem tymczasy
Pewnie śmiałabym się z tego, gdyby ten zwierzak faktycznie nie wymyślał przez cały czas jak tu uprzykrzyć mi życie...Zajączek pisze:Nadia jest najzabawniejsza- ma takie ,,brwi", że wygląda jakby cały czas coś knuła![]()
-
Dropsio
Zdjęcia robisz prze prze cudne! Naprawdę!
No i bohaterowie fot też niczego sobie

No i bohaterowie fot też niczego sobie