Ogryzek i Granat
Moderator: silje
Re: Ogryzek i Granat
Chłopcy są coraz śmielsi, podchodzą by dać im smakołyka lub zabrać na kolanka. Kto przyjmie do swojego domu oraz serca tak wspaniałe dwie istotki
a jak z ich wagą? Bo z Jackiem mam problem... Dostaje już nawet karmę ratunkową z płatkami owsianymi i waga stoi w miejscu...
Chłopców też karmię karmą ratunkową, dobrze że apetyty im dopisują
Byłam ostatnio u chłopców w odwiedzinach i bardzo mi się żalili Mówili mi, że ciocia raczek bardzo dobrze się nimi opiekuje, dokarmia, podaje witaminki, obcina pazurki, wykąpała kilka razy bo byli bardzo zaniedbani i brudni. Teraz mają już śliczną sierść, są dwa razy więksi bo ciocia zadbała o ich brzuszki i karmiła dobrze. Mówili co prawda, że mają jeszcze szare ząbki ale i o to bardzo ciocia dba więc za jakiś czas powinny już być ładne. Chłopcy się więc zastanawiają dlaczego, mimo takiego wysiłku włożonego w opiekę nad nimi, takiej zmiany wizualnej w porównaniu z tym w jakim stanie znalazłyśmy ich w zoologu dalej nikt nie chce ich pokochać i dać im prawdziwego domu, gdzie będą najważniejsi, najukochańsi i rozpieszczani. Czy to dlatego, że ich ząbki nie są jeszcze piękne? A może sierść jeszcze niewystarczająco błyszczy? Chłopcy obiecują, że z czasem będzie coraz lepiej. Bardzo się starają i są grzeczni kiedy cioteczka podaje im witaminki bo chcą pięknie wyglądać i chcą w końcu mieć swój własny dom i chcą być kochani. Nawet bardzo chętnie pozowali do sesji, żeby dobre duszki tego świata zobaczyły jak wielka przemiana w nich zaszła
Tak więc prezentuję postępy naszych maluchów
"Mówię Ci Stary, pozuj grzecznie, może w końcu ktoś zwróci na Nas uwagę"
Pokocha Nas ktoś?
Tak więc prezentuję postępy naszych maluchów
"Mówię Ci Stary, pozuj grzecznie, może w końcu ktoś zwróci na Nas uwagę"
Pokocha Nas ktoś?
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Takie świetne chłopaki i jeszcze wolni???
Super spokojne, zgrane i wyczesane- same +++ Tylko brać!
Trzymam mocno za dobry domek
Super spokojne, zgrane i wyczesane- same +++ Tylko brać!
Trzymam mocno za dobry domek
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +18 w DT
Kciuki jak najbardziej potrzebne, chłopcy już tracą nadzieję
PW w sprawie adopcji można pisać też do mnie. Jestem częściej na forum i ściągnę kogo trzeba
PW w sprawie adopcji można pisać też do mnie. Jestem częściej na forum i ściągnę kogo trzeba
My też trzymamy
Aż dziw bierze - takie piękne chłopaki!
Aż dziw bierze - takie piękne chłopaki!
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Matko, co za piękne prośki! Ludziska, bierzcie, to nawet się nie da opisać, jaką frajdą jest świnia w domu!
A jeszcze takie dwa pieszczochy zgrane!
Jakbym się dopiero zaświniała to już by szło pw !
Ale już mam i to baby.........
A jeszcze takie dwa pieszczochy zgrane!
Jakbym się dopiero zaświniała to już by szło pw !
Ale już mam i to baby.........
No właśnie raczek też ma same baby w domu więc czasami jest kocioł. I co, dalej nikt nie chce przytulasków?
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Jakie piękne baranki wielkanocne!Libra20 pisze:
Dodać tylko pisankę i do kalendarza na przyszły rok!