Suchy pokarm

Czyli co powinna, a czego nie może jeść świnka morska

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Andzia

Re: Suchy pokarm

Post autor: Andzia »

jesli to plotka,to kamien z serca :D

dzis dojechalo cale 10kg CN i pieknie pachnie...

żal wyrzucic ;) :mrgreen:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Może to i plotka, ale mam dwie chore świnie, w sobotę było zagrożenie życia z powodu wzdęcia, otworzyałam nową paczkę CN w środę, pachniała dziwnie, ale ważność była ok. Wczoraj dawałam jednej odrobinę, drugiej dużo , juz wieczorem obie balony. karmę wywalam na wszelki wypadek.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

a dotyczy to tylko zwykłej CN? bo ja mam świeżo zakupioną (tak na próbę) Re-balance?!
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Andzia

sosnowa pisze:Może to i plotka, ale mam dwie chore świnie, w sobotę było zagrożenie życia z powodu wzdęcia, otworzyałam nową paczkę CN w środę, pachniała dziwnie, ale ważność była ok. Wczoraj dawałam jednej odrobinę, drugiej dużo , juz wieczorem obie balony. karmę wywalam na wszelki wypadek.
masz duze paki czy małe paczki karmy? jaka data?
zn,ze efekt wzdecia nastąpił niesamowicie szybko... :think:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Paczka była mała, ważna jeszcze rok, kupiona tam gdzie zawsze, niestety wywaliłam nie spisawszy serii. \mam nadzieję, że to nie od tego, dziewczyny znowu ok (są od soboty na antybiotyku i suchej diecie)
Andzia

Czy ktos jeszcze zauważył cos złego u swoich swinek karmionych CN?
czy tylko to pojedynczy przypadek u sosnowej?
Świniomaniaczka

Post autor: Świniomaniaczka »

Czy ktoś kupuje/kupował specjalistyczną karmę weterynaryjną SUPREME PETFOODS dla świnek morskich Vetcare PLUS - Multi-Modal Formula? Co o niej sądzicie? ;)
nadia79

Post autor: nadia79 »

Świniomaniaczka pisze:Czy ktoś kupuje/kupował specjalistyczną karmę weterynaryjną SUPREME PETFOODS dla świnek morskich Vetcare PLUS - Multi-Modal Formula? Co o niej sądzicie? ;)
U mnie tylko Zuza (skinny) chce to jeść, ale ona je wszystko ;), reszta nie tyka tego czegoś :( ,
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

U mnie też powodzenia nie miała. Guć dla którego była kupiona od razu się na nią wypiął, Stefek tylko trochę podziabał, ale po zmęczeniu jednej pałeczki nie był zainteresowany już kolejną :idontknow:
kasia1

Post autor: kasia1 »

Andzia pisze:Czy ktos jeszcze zauważył cos złego u swoich swinek karmionych CN?
czy tylko to pojedynczy przypadek u sosnowej?
ja używam CN i nic i moich świnek nie zauwarzyłam , pachnie troche miętowo ale ładnie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Żywienie”