Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

Madzior
Re: Nala i Nutka
Świetna chatka  Łobuziary to mają z Tobą dobrze
 Łobuziary to mają z Tobą dobrze  Jak kiedyś będe miała pieniądze, to swoim wybuduję domek gościnny, jak to bogaci Amerykanie budują domki dla służby! I będzie tam wielkie łoże, mnóstwo piernatów, w których panienki będą mogły się wylegiwać do bólu
 Jak kiedyś będe miała pieniądze, to swoim wybuduję domek gościnny, jak to bogaci Amerykanie budują domki dla służby! I będzie tam wielkie łoże, mnóstwo piernatów, w których panienki będą mogły się wylegiwać do bólu 

- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Sprzątanie i urządzanie takiego wypasionego apartamentu jest męczące, nic dziwnego, że dziewczynki padły na pyszczki.  

PS. Super chata.

PS. Super chata.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dziękujemy  

Jak dla mnie klatka jest za mała bo nie mogę wstawić zbyt dużo poduszek, legowisk itd

Jak dla mnie klatka jest za mała bo nie mogę wstawić zbyt dużo poduszek, legowisk itd
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dlaczego? Hamaczek jest, a obok niego na pewno zmieściłoby się legowisko lub kapcioch od pastuszka 

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jak zrobi się chłodniej to będą miały inny wystrój  Hamaczek zechcę zdjąć i w tym miejscu dać im albo coś na zasadzie kapciocha albo kanapę. Wszystko zależy od tego co mi się uda uszyć
 Hamaczek zechcę zdjąć i w tym miejscu dać im albo coś na zasadzie kapciocha albo kanapę. Wszystko zależy od tego co mi się uda uszyć