Toffi & Duduś [*]
Moderator: pastuszek
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: Sześciopak: Duduś, Alfik, Albert, Orka, ogonek Benji, Ma
Benji jest taki pocieszny, nosiłabym go wszędzie ze sobą w jakiejś kieszonce 

-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Re: Sześciopak: Duduś, Alfik, Albert, Orka, ogonek Benji, Ma
Byłam z Dudusiem już drugi raz u weterynarza. Dostał antybiotyk Enroxil na zapalenie ucha. Znowu zastrzyki
Nie wiem, kiedy sobie to uszko przeziębił bo nie było szansy żeby go przewiało. Dostawał przez zimę witaminki i dbałam żeby klatka nie stała w przeciągu. Niepokoi mnie jego przewracanie na bok, na moment. Tak jakby tracił równowagę (może błędnik?) drgnie kilka razy i znowu wstaje idzie dalej, jakby nic się nie stało. Weterynarz sprawdzał mu dzisiaj uszko i jesteśmy na kilkudniowym leczeniu. Trzymajcie kciuki żeby nie było to coś poważniejszego

Nie wiem, kiedy sobie to uszko przeziębił bo nie było szansy żeby go przewiało. Dostawał przez zimę witaminki i dbałam żeby klatka nie stała w przeciągu. Niepokoi mnie jego przewracanie na bok, na moment. Tak jakby tracił równowagę (może błędnik?) drgnie kilka razy i znowu wstaje idzie dalej, jakby nic się nie stało. Weterynarz sprawdzał mu dzisiaj uszko i jesteśmy na kilkudniowym leczeniu. Trzymajcie kciuki żeby nie było to coś poważniejszego

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
-
- Kontakt: