Pięknie, no to smacznego...
ależ on jest kochany...
Aro i aGutek zamieszkali w Słupsku
Moderator: silje
Re: Aro- chory morświnek [Sztum]- wolny
super filmik
tyle nowych zapachów w koło niego a Aro spokojnie, wygląda jak by czytał co jest na tej wysokiej torebce
smacznego Aro
tyle nowych zapachów w koło niego a Aro spokojnie, wygląda jak by czytał co jest na tej wysokiej torebce
smacznego Aro
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Cały czas po cichu podglądam co się u niego dzieje
Widać, że jest pod bardzo dobrą opieką Ile prezentów dostał...ooooo...a filmik super, nowe otoczenie nie wzbudza w nim już żadnych "tików" w filmie 1:13 chyba się zapatrzył na tego królika na opakowaniu
Widać, że jest pod bardzo dobrą opieką Ile prezentów dostał...ooooo...a filmik super, nowe otoczenie nie wzbudza w nim już żadnych "tików" w filmie 1:13 chyba się zapatrzył na tego królika na opakowaniu
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Zapewne ma niedobory taaa ...silje pisze:Może ma jakieś niedobory
Spytałam raz wetów w Pulsvecie - czemu wg nich jedna świnka wygryza sierść drugiej śwince.
"Ma niedobory" - padła odpowiedź.
"Czego" - pytam
"No, sierści ..." - brzmiała odpowiedź
Książeczki oraz reszta plus witaminy właśnie do Was wyruszyły.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
- dobre.
Świetnie, że witaminki już w drodze. Dziękuję
I reszta też, bo niektóre tymczaski na dniach wyruszają do swoich domków- będą miały swoje własne osobiste Książeczki Zdrowia
Aro ma teraz takie zapasy jedzenia, że następne zakupy dopiero za jakiś czas mu zrobię, bo nie przeje:)
Jak ja bym chciała, żeby on był zdrowy! Taka kochana świnia z niego. I naprawdę widać, że jest lepiej- jest spokojniejszy, mało kiedy się kręci- najczęściej, kiedy ma smaka na trawę. Terrorysta mały
Ed. 28.03
Witaminki dotarły
Od jutra zaczynam podawać.
Świetnie, że witaminki już w drodze. Dziękuję
I reszta też, bo niektóre tymczaski na dniach wyruszają do swoich domków- będą miały swoje własne osobiste Książeczki Zdrowia
Aro ma teraz takie zapasy jedzenia, że następne zakupy dopiero za jakiś czas mu zrobię, bo nie przeje:)
Jak ja bym chciała, żeby on był zdrowy! Taka kochana świnia z niego. I naprawdę widać, że jest lepiej- jest spokojniejszy, mało kiedy się kręci- najczęściej, kiedy ma smaka na trawę. Terrorysta mały
Ed. 28.03
Witaminki dotarły
Od jutra zaczynam podawać.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Z całej siły trzymam kciuki za Aro! Każde stworzenie zasługuje na miłość, a jak choruje to na podwójną! Na zdjęciach taki zadowolony jest - z pewnością ma kochający DT! Zasługuje na wszystko, co najlepsze.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Też tak myślę- zasługuje na wszystko, co najlepsze. I staram się jak mogę, żeby mu było dobrze i wygodnie, choć wiadomo, że przy tylu świnkach ile mam, ciężko jest poświęcić mu dużo czasu.
Dziękujemy za kciuki- wszystkie są dla nas osobno ważne.
Dziękujemy za kciuki- wszystkie są dla nas osobno ważne.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Ale Aro już urósł od poprzedniego filmiku widać sporą różnicę, teraz to już wypasiona świnka
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Rośnie pomaleńku, ale cały czas. Dziś po raz pierwszy pokazała się 8 z przodu
804 g wieprzka.
804 g wieprzka.