ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: ஜkrólewna Brunia&królewicz Tango, król Marek&giermek Mik
O co chodzi z tym "zaślimaczonym" kuprem? Czy to trzeba jakoś leczyć? Bo moje chłopaki ciągle mają kłaki i paproszki. I teraz się zaniepokoiłam, że to nie "taka ich uroda", tylko jakieś choróbsko.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Nie, pewnie chodziło o to, że mają tam brudek, czasem też taką białą, strasznie śmierdzącą wydzielinę. To nie choroba.
Potwierdzam co pisze kimera, aktualnie kuper czysty i świecący 

Ostatnio zmieniony 29 mar 2014, 22:01 przez odeta89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A jak Brunia? Tango trochę odpuścił?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

po praniu w ogóle jej nie tyka
czasami pokręci kuprem koło niej, ale bez dotykania 

Może mu się jej zapach przestał podobać - w czym Ty ją wyprałaś 

szampon proteinowy dla prosiaków, dr Seidla. bardzo dobre efekty. a Mikrusowe futro mięciutkie, smordy Markowe pokonane (bizony mimo wszystko trzeba było obok tyłka obciąć). Małżeństwo połączone 
A w ogóle, to chyba niedługo będzie trzeba wywieźć klatki na działkę, bo sezon czas zacząć
oczywiście na razie ze spacerami po domku, a nie trawce, bo jednak od ziemi ciągnie chłodkiem.
edit.
podjęłam pewne decyzje, niekorzystne dla mnie, ale zgodne z moimi przekonaniami. nikt nie mówił, że będzie łatwo.
trochę usuwam się z forum, ale tylko trochę. ten temat i Wasze będę odwiedzać
p.s.
szkoda, że dopiero w wieku 24 lat doszło do mnie, że nie ma przyjemniejszego dźwięku niż słuchanie chrupania i radości prośków wieczorową porą przy niewielkiej lampce i w łóżku
no dorzuciłabym do tego obrazka jeszcze śpiącego TŻa, ale to już perwersją by zalatywało 

A w ogóle, to chyba niedługo będzie trzeba wywieźć klatki na działkę, bo sezon czas zacząć

edit.
podjęłam pewne decyzje, niekorzystne dla mnie, ale zgodne z moimi przekonaniami. nikt nie mówił, że będzie łatwo.
trochę usuwam się z forum, ale tylko trochę. ten temat i Wasze będę odwiedzać

p.s.
szkoda, że dopiero w wieku 24 lat doszło do mnie, że nie ma przyjemniejszego dźwięku niż słuchanie chrupania i radości prośków wieczorową porą przy niewielkiej lampce i w łóżku

Miałam coś napisać, ale jak zauważyłam podpis o najlepszym gołym kuwetkowcu to mi się przykro zrobiło. Mały kochany golasek 

- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Tak,ten szamponik jest super na prośkowe kudełki.odeta89 pisze:szampon proteinowy dla prosiaków, dr Seidla. bardzo dobre efekty. a Mikrusowe futro mięciutkie, smordy Markowe pokonane (bizony mimo wszystko trzeba było obok tyłka obciąć). Małżeństwo połączone
Panna straciła cały świnkowy urok.odeta89 pisze:po praniu w ogóle jej nie tykaczasami pokręci kuprem koło niej, ale bez dotykania

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Znaczy się, smrodek go przyciągał?Mysz pisze:Panna straciła cały świnkowy urok.odeta89 pisze:po praniu w ogóle jej nie tykaczasami pokręci kuprem koło niej, ale bez dotykania

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM