No niestety mało który wet powie Ci, że czas zakończyć...
Ja poznałam tylko jednego, reszta owija w bawełnę i nie potrafi powiedzieć bezpośrednio czegoś podobnego właścicielowi zwierzaka.
ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ "Brunia-świnka, która walcz
Znam co najmniej dwie takie wetki. I ta świadomość jest bardzo uspokajająca - swoją drogą.
Re: ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ "Brunia-świnka, która walcz
Kochani, dziś przyjechał do nas George, na DT z możliwością DSu. Jeśli dogada się z chłopakami to zostanie w stadzie
Taka sytuacja:
Bruniu, pamiętamy!
Taka sytuacja:
Bruniu, pamiętamy!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ Łączenie
George jeszcze nikogo nie zgwałcił? jak idzie łączenie?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
już na wybiegu taki mądry nie był. teraz jest spokojniutki, siedzą zamknięte w klatce i śpioszkają.
ale kąpieli im nie popuściłam
- "Mamo, wypuść nas. Będziemy grzeczni!"
- Ale panowie, kupry trzeba umyć bo stoicie w miejscu i lejecie pod siebie. Poza tym takim kawalerom bizony koło tyłka to nie wypada...
- "Mamo... FOCH"
ale kąpieli im nie popuściłam
- "Mamo, wypuść nas. Będziemy grzeczni!"
- Ale panowie, kupry trzeba umyć bo stoicie w miejscu i lejecie pod siebie. Poza tym takim kawalerom bizony koło tyłka to nie wypada...
- "Mamo... FOCH"
- Dzima
- Kontakt:
Oj biedny Marek niczemu niewinny
Ha ha ha potrójny foch najlepszy
Ha ha ha potrójny foch najlepszy
Pyrka
Jak mogłaś im to zrobić Odeta?
Śliczny ten maluszek
Śliczny ten maluszek
- Dzima
- Kontakt:
Ten maluszek startował do każdej baby jaką wyczuł jak wyruszaliśmy w podróż to włożyłam mu do transportera tunel od dziewczyn i od razu zaczął gruchać a u Odety próbował się włamać do klatki Zuli...mały zboczuch
Pyrka